Takk til alle gode krefter som stiller opp for Aksjon Søppelberget!

Samsung Csc

Den 1. mai var det Vårkonsert i Pinsekirken. Det lå spenning i lufta da det nærmet seg tiden da konserten skulle starte. Ville det komme like mange på Vårkonserten som det har gjort på Nyttårskonserten?

Hele grunnen til at vi arrangerer konsert er å samle inn penger til barna og familiene på den nedlagte søppelfyllingen i utkanten av Sofia i Bulgaria.

Mange gode krefter stiller hvert år villig opp, uten vederlag, for at de som bor på Søppelberget skal få en bedre hverdag.

Oddrun Valestrand, alltid positiv og velvillig, gledet oss både med sang og med fiolinen sin. Hun ble akkompagnert på piano av Runar Jacobsen på en utmerket måte.

En imponerende dyktig og ung pianist, Vetle Laberg Holte, fikk stor applaus for stykkene han spilte, ett av dem sammen med sin far, fiolinisten i KORK, Kolbjørn Holte.

Nesodden og Frogn kammerkor stiller alltid opp og er en fornøyelse å sitte og høre på. Siden det var vår- og ikke nyttårskonsert denne gangen, var det også et annet repertoar. Mange dyktige sangere har den energiskes dirigenten Gunnar Bjerknes Haugen med seg.

Et fast innslag er også Petter Moen, fortelleren som gjør historiene særdeles levende. Det var bildefremvisning fra området hvor barna med familiene bor, går på skole og får utdelt mat.

Det ble en flott 1. mai kveld. Tusen takk til alle som deltok og til alle som kom! Det kom inn 16.000 kroner, og det viste seg at en vårkonsert var nesten like populær som nyttårskonsertene har vært.

En kommentar

Vi har spurt to av dem som var på konserten om de kunne si noe om opplevelsen:
Trond Bjerke kommenterer:

– Vi, Tone og jeg, har vært på tre-fire konserter tidligere. Vi har alltid vært imponerte over den høye standarden det har vært på innslagene hvert år. Det er utrolig hva dere har klart å dra frem av artister på alle konsertene vi har vært på. Det har vært kjente artister, som i år fiolinisten i KORK. Landskjente folk fra Nesodden. Egne krefter, og ikke minst yngre meget dyktige barn og ungdom. Petter Moen lager god stemning, og som rosinen i pølsa, Kammerkoret med meget hørbare sanger. Det har forbauset oss i alle år at ikke flere fjellstrandfolk har oppdaget denne konsertperlen i nærmiljøet.