Velkommen til vårkonsert 1. mai!

Nesodden og Frogn kammerkor

Konserten er en støttekonsert for å hjelpe de aller fattigste familiene i Bulgarias hovedstad Sofia. De medvirkende stiller opp for den gode sak uten å kreve honorar.

I 12 år har Pinsekirken drevet et humanitært arbeid blant romfolk på Liv og Lys-senteret. Liv og Lys driver skole, helsehjelp og matservering for fattige barn. Denne vinteren var det stort fokus på å gi mat og brensel til de fattigste familiene.

Vi har under konserten gleden av å presentere nye talenter og meget habile sangere og musikere fra lokalmiljøet på Nesodden.

Oddrun Valestrand gledet publikum på den forrige konserten. Vi er derfor glad for å ha Oddrun med også denne gangen. Med seg har hun Runar Jacobsen på piano.

Så har vi også gleden av å ha med Kolbjørn Holthe på fiolin og Vetle Laberg Holthe på piano. Som du sikkert har gjettet så er dette far og sønn.

Nesodden og Frogn kammerkor er det også mange som gleder seg til å høre igjen. Og det blir ikke en skikkelig vårkonsert uten Petter Moen, som tolker dikt og fortellinger med stor innlevelse.

I pausen blir det kaffeservering og litt forfriskninger.

Entré: kr 200. Barn: Gratis.
Dato: 1. mai, kl. 18.00
Sted: Pinsekirken

Velkommen til en musikalsk festaften der vi som lokalsamfunn tar i et tak for dem som virkelig trenger det, mennesker på «Søppelberget».