Velkommen til kirken i høst!

Det skjer mye i kirkene på Nesodden. Her får du et lite innblikk i noe av det som skjer i og ut fra Pinsekirken denne høsten. Velkommen.

Tentro-elever

Tirsdag 12.oktober er oppstart for nye konfirmanter, eller Tentro-elever som vi kaller dem i den frikirkelige konfirmasjonsundervisningen. Misjonskirken og Pinsekirken samarbeider om å skape et lærerikt og minnerikt år for nye niendeklassinger.

Her er alle velkomne, det stilles ingen krav til medlemskap, menighetstilhørighet eller dåp. Samlingene blir holdt i Pinsekirken på tirsdager i oddetallsuker. I tillegg reiser vi på tur sammen og avslutter det hele med en feiende flott høytidsgudstjeneste lørdag 3. september 2022.

Ta kontakt med Stine Tollefsen på stine@pinsekirkennesodden.no om du vil melde deg på eller bare vil stille noen spørsmål.

Kveldskirka ungdomskafé

Denne høsten satser vi på å komme ordentlig i gang med Kveldskirka ungdomskafé på Nesodden. Den norske kirke, Misjonskirken og Pinsekirken deler en drøm om å åpne kirkene våre i større grad, og konkret har vi lagt planer om fredagsåpne kveldskirker for ungdom. I første omgang vil det bli en rullering der én kirke er åpen den ene fredagen, en annen fredagen etter. Fire av fem kirker inngår i rulleringen:

Skoklefall på Nesoddtangen, Misjonskirken på Alværn, Pinsekirken på Fjellstrand og Gjøfjell på Fagerstrand. Det vil være åpent fra kl 20-22. I kirkerommet spilles rolig musikk. I kaféen er det alltid noe godt å spise og drikke, samt noen å prate med.

Følg med på vår Facebookside for åpningstider!

PK ung info

Annenhver fredag er det samlinger for ungdom i våre nyoppussende kjellerlokaler i Pinsekirken med gudstjeneste, sosialt og gøy! Målgruppen er ungdom fra ungdoms-
skole og videregående skole.

Ofte er samlingene innendørs, men i korona-tid har treffene blitt flyttet ut på en strand, til frisbeegolf-banen, i en hage, i skogen osv, og dette har gitt mersmak! Misjonskirken og Pinsekirken samarbeider om dette tilbudet, som er alkoholfritt, åpent for alle og med plass til fler!

Rådyrpatruljen.

Onsdager kl. 18 treffes speidergruppa, Rådyrpatruljen, på sin flotte leirplass like ved Fjellkrysset. Her forenes lek og læring i naturen med samlinger med sang og andakt rundt bålet. Innimellom arrangeres alternative aktiviteter som fisketur, skøyter, aking og bading. Hver vår er det overnatting på leirplassen og speidergudstjeneste i det fri.

Dette tilbudet er for barn og unge i alderen fra 3. til 10. klasse. Vi er medlem av en speider organisasjon som heter Royal Rangers (RR). Annethvert år er vi med på leir med andre RR-grupper fra Norge og Europa. I Rådyrpatruljen lærer vi om skogens ville dyr, planter og fugler. Vi lærer å knytte forskjellige knuter og andre ting du kan få bruk for ute i naturen. Vi er for det meste ute, men har også et patruljerom i Pinsekirken. Vi har egen leirplass på Langløkka på Fjelljordet.

Formiddagstreff

Hver tredje torsdag i måneden inviteres du til formiddagstreff i Pinsekirken, kl 11.30. Alle som har deltatt vet at disse to timene byr på det ene høydepunktet etter det andre.

Klassisk musikk fremført på fiolin og piano, nysmurte snitter og hjemmelagde kaker servert av blide medhjelpere, loddtrekning, gode historier, flott musikk og ord for dagen; det siste gjerne fremført av formiddagstreffets kjære ledere Milly og Sven Jarl Iversen. Korona har satt en lang stopper for de populære treffene, men i høst håper vi å komme godt i gang igjen.

Folk i alle aldre er varmt velkomne, selv om alderssnittet nok ligger noe nærmere 100 enn 0. Trenger du hjelp med å komme deg frem og tilbake tilbys også kjøring og henting.

For mer info om de ulike tilbudene våre kan du ta en titt på hjemmesiden vår pinsekirkennesodden.no eller sende en mail til post@pinsekirkennesodden.no