Nyttårskonserten 2021

Aksjon Søppelberget planlegger nyttårskonsert for 12. gang den 10. januar 2021, kl. 18.00 i Pinsekirken. Konserten er en støttekonsert der de medvirkende stiller opp uten å ta honorar for å hjelpe de aller fattigste i Bulgarias hovedstad Sofia.

I 10 år har vi drevet et humanitært arbeid blant romfolk på Liv og Lys. Liv og Lys driver skole og matservering for fattige barn. Denne julen og vinteren er det stort fokus på å gi mat til de fattigste familiene. Det er stort behov for matutdeling.

Vi har den glede å presentere nye talenter og meget habile sangere og musikere fra lokalmiljøet på Nesodden. Oddrun Valestrand og Trine Gunnerud gledet konsertpublikummet i den forrige konserten. Vi er derfor glade for å ha dem med også denne gang. Vi får også høre to av Trines pianoelever.

Så har vi også gleden av å ha med Kolbjørn Holthe på fiolin og Vetle Laberg Holthe på piano. Som du sikkert har gjettet, dette er far og sønn. PK Jass med Lennart Iversen, Runar Jacobsen og Svein-Jarl Iversen stiller opp med sine jazzlåter.

Og det blir ingen skikkelig nyttårskonsert uten Petter Moen som leser dikt og fortellinger med stor innlevelse.

Konserten blir avholdt på en måte som er i samsvar med gjeldende smittevernregler.

Hvordan smittevernregler er i januar er litt usikkert nå, derfor vil nærmere informasjon komme i Amta og på Facebook-siden til Aksjon Søppelberget.