PKungdom i Pinsekirken

En klynge med PKungdom.

Pinsekirken består av mennesker i alle generasjoner. Og midt blant både barn, voksne og det vi kaller «godt voksne», så finnes det noen kule, morsomme, kreative ungdommer. Disse utgjør det som kalles PKungdom. Dette er ungdomsarbeidet til Pinsekirken for 8. klasse og oppover.

Annenhver uke møtes vi til gudstjeneste og sosialt fellesskap i Pinsekirken. Og annenhver uke drar vi sammen inn til Oslo og er med på gudstjeneste i Ungfila, ungdomsarbeidet i Filadelfiakirken Oslo.

En fredagskveld i Pinsekirken starter med en gudstjeneste som inneholder lek, musikk og en andakt. Etter det går vi ned i ungdomsrommet for å spise og spille spill, biljard, bordtennis og generelt bare ha det gøy sammen.

PKungdom er ikke ment som et arrangement eller en engangshendelse. Vi ønsker at PKungdom skal være et sted hvor ung-dommene på Nesodden etterhvertt skal kunne kjenne seg litt hjemme.

Og når jeg tenker på et hjem, så tenker jeg på et sted hvor jeg kan slenge av meg skoa i gangen (og sette dem pent opp igjen, selvfølgelig), et sted jeg kan være meg selv 100 prosent, et sted jeg kan slappe av, et sted hvor jeg får bidra inn mot et fellesskap med mine evner, et sted hvor vi er mange personligheter som sammen har et mål om å bygge et godt sted å være – og et sted hvor jeg kan kjenne at noen er glad i meg.

Vi drømmer om å kunne være et positivt miljø for ungdommer på Nesodden. Vi har rom for mange flere, både husrom og hjerterom. Ungdommer fra 8. klasse og oppover: Vi sees på fredager klokka 19!

Har du noen spørsmål om PKungdom kontakt meg veldig gjerne på e-postadresse johanne@pknesodden.no .