Ny barneleder i Pinsekirken

I august tiltrådte Tove Berggren Coroando i ny stilling i Pinsekirken som leder for det som skjer av arbeid for og med barn i kirken vår. Tove har selv vokst opp i Pinsekirken og har derfor mye erfaring og kjennskap som vil komme godt med. Hun har vært med som leder i RR i mange år og gleder seg nå til å ha ansvar for søndagsskolen. Tove er gift og bor på Nesoddtangen, er utdannet lærer og underviser i spansk på en videregående skole i Oslo.

– Hva gleder du deg mest til i din nye jobb, Tove?

– Jeg synes barn er veldig morsomme, fulle av liv og fantasifulle, så jeg tror det blir veldig gøy å jobbe med barn.

– Hva er dine egne minner fra tiden på søndagsskolen?

– Jeg elsket å høre de spennende bibelfortellingene fortalt på en levende måte. Jeg gledet meg alltid til en ny historie og i tillegg var det jo fryktelig stas å få fylt opp søndagsskolekortet med fisk i garnet, epler på treet og stjerner på himmelen.

– Hva vil du si til barn som lurer på hva søndagsskole er, og om det er noe for dem?

– Søndagsskolen er et sted der barna skal få høre mange spennende bibelfortellinger, bli kjent med hvem Jesus er, synge, leke og få nye venner!