Julemat på hvert et bord

Julen er en velsignet tid hvor det gode i oss trekkes frem som det mest naturlige av alt. Julesangene, pyntingen og den vinterlige stemningen gjør likesom noe med oss alle.

De fleste av oss synes denne tiden av året er den beste. Det er tiden av året hvor vi er flinkest til å vise hverandre omsorg og ettertanke. Ikke bare i form av gaver, men like mye ved bare det å møtes i handlegaten og slå av en prat, og det å invitere hverandre til måltider. Julen er likesom tid for omsorg for hverandre. Juledagene nytes med ro og familiekos, venner og mat. Det er det vi er vokst opp med, og slik vi kjenner julen.

På Nesodden har vi en humanitær hjelpeaksjon, Aksjon Søppelberget, som retter seg mot barn og familier på en nedlagt søppelfylling i Sofia, hovedstaden i Bulgaria. De siste årene har vi hatt gleden av å gi 150 familier hver sin gavepakke med mat. Denne gaven har gjort at familier har kunnet glede seg i julen, gledet seg vel så mye over maten som oss. Vi takker for at noen her på Nesodden bryr seg! Dette gir familiene en julehøytid hvor barna får julemat og kan spise seg mette.

Matgavene settes sammen og pakkes av våre ansatte på «Liv og Lys»-senteret. Lille juleaften kommer gaven levert på døra til de små enkle hjemmene. Aldri er smilet bredere, og gleden større, enn akkurat da.

Du har mulighet til å være med og glede en slik familie. Ved å gi 300 kroner gir du en familie mat som er beregnet for hele julehøytiden. Om du sliter med å finne den rette julegaven til dem som har alt, kan en slik gave være til like stor glede. Den største gleden er tross alt å glede noen andre.

Riktig God Jul!

Vi du være med? Merk betalingen med «Matgave». Bruk Vipps 29142 eller bankkonto 1503 17 74974.