Gratulerer til årets konfirmanter!

Fra venstre: Elias, Daniel, Lucas, Jørgen, Elias, Timothy og Mathias.

Nyutsprunget løv, markblomster overalt, lukten av vår i luften, norsk flagg mot blå himmel. Det er mai og konfirmasjonstid i landet vårt.

Den andre lørdagen i mai holdes det festgudstjeneste i Pinsekirken Nesodden. Da var Tentro-året, konfirmasjonstiden, over for en gruppe ungdom som har gått sammen gjennom et helt skoleår og fått opplæring i kristen tro og lære, vært på leir i Noresund og reist til Bulgaria sammen. I år hadde vi syv kjekke karer som ble hedret med familie, venner og menighetens folk samlet i et festpyntet kirkelokale lørdag 11. mai.

Vurderer du konfirmasjon de neste årene, eller kjenner du noen som gjør det, skal du vite at Tentro er et konfirmasjonsopplegg som er åpent for alle uansett tro- eller livssyns-tilhørighet. Det stilles ikke noe krav til dåp eller noen form for medlemskap, hverken før, under eller etter konfirmasjonstiden. Alt som trenges er at du ønsker å utforske de store spørsmålene sammen med oss. Tentro-året starter tidlig på høsten, og det er femten samlinger fordelt utover skoleåret frem til den store avslutningsdagen andre lørdag i mai.

Ta kontakt om du har spørsmål eller ønsker å melde deg på Tentro for skoleåret 2019/2020. Det er også lov til være med helt uforpliktende en gang eller to, for deretter å vurdere om du ønsker å fortsette.